neděle 3. listopadu 2013

Filming & photoshoting Řáholec jam (Jičín)

 Do Jičína na Řáholec jam jsem s Dudem vyrazil o tři dny dřív, aby jsme toho stihli víc najezdit. Jako první zastávku jsme dali chillson v pražském barrandovském bazénku, kde jsme se vyřádili na tobogánech a vířivce. Dobře nám bylo! Ještě zastávka ve Vansu a už směr Jičín. Další den jsme natáčeli s Adamem Štrojsou v Lese záběry do vansového videa. V ten den se jezdilo fakt dobře. Ještě se domlouváme co na nadcházející den, Adam frčí domu a my se přesouváme ke Kudrovi a Doktorovi na byt a hned letíme na pivo!





Máme tu další den ráno. Vyrážíme směr Stráž pod Ralskem. Po výjezdu s Dudem z Jičína nás chtějí nejspíš sejmout dva důchodci, který se připojují na hlavní cestu. Bylo to jen tak tak až gumy pískaly. Přijíždíme do Stráže, po chvilce doráží i Adam přímo z natáčení prezidenta tmavší pleti, vylazenej v bílé košilce. Sekne mu to! A můžeme jít jezdit. Prvních pár skoků už ale vypovídalo o tom že dneska není den! Trápení, trápení, trápení. Jestli špatná karma nebo uran zavrtanej hluboko v mozku? Neumím si to vysvětlit. Nasranost, hážu s kolem! Osma jako blázen. Volám Doktorovi jestli by neměl čas kolo vyléčit! A sakra je na služební cestě. Napadá mě starý dobrý jičínský Dušan, který nikdy nezklame. Za 5 piv centruje jak divej! Večer spíme u Patrika v Uranu, kde se poctivě resetujeme pivama a Morganem s colou.



 Ráno vyrážíme zpátky do Jičína už s mnohem lepší karmou. Dotáčíme s Adamem pár záběrů co jsme v lese nestihli. Banda ze všech koutů republiky se začíná pomalu sjíždět. Máme všechny záběry co jsme potřebovali. V podvečer se v Lese objevuje na stromě náš známý "vyjebaný mozog", vše se dokumentuje a Adam se vydává směr Praha. My dáváme klasicky večer pivko, ale už s mnohem lepší náladou.



Nadchází den Řáholec jamu. Dnešní den si užívám asi nejvíc. Hodně kámošů, ježdění a mraky srandy! S Milanem fotíme jak to jen jde. Pokoušíme se vyfotit 360 tucknohander přes klopenku, ale začíná se dost stmívat. Nějakým zázrakem jsme snímek zachytili, ale z mého pohledu nic moc. Uzavírá se jam. Balíme věci a všichni už se moc těšíme na afterparty. Rychlá prezentačka fotek a letíme do Hastrmana na pivko, kde je už slušná banda a dost srandy. Po té se přesouváme na zmiňovanou afterparty do Starého, kde už hrajou kapelky. Máme se moc dobře. Ráno celkem detektivka o tom jak se věci vlastně včera měli. S Kudrem jsme hlavní vyšetřující. Balíme, dáváme si s klukama pět a s Příbou jedeme na jih.









Galerie























































































Žádné komentáře:

Okomentovat