pondělí 6. ledna 2014

Michael Beran's hangar "Hradec Králové"


 Jedna z dalších cest, podpořená Prosportem,  byla návštěva Michala Berana v jeho hangáru v Hradci Králové a taky zjistit, jak na tom vlastně Michal je po zranění.





 Hangár se nachází na hradeckém letišti, kde sídlí i nedávno znovu otevřený Monkey camp. Michalovi slouží spíš na trénování mimo sezónu (tréninkové centrum). 
 Najdete tam velký ressi funbox s ressi spinou, ressi rádiusem na obě strany a velkým foampitem. Pro parkového jezdce je to zaručený ráj. Já jsem si tam osobně celkem taky zajezdil a skočil si po roce do molitanu, abych si najel nějaké kombinace. Rádiusy jsou velmi příjemné a nesou do velkých výšek.
 Asi jedna z nejtěžších věcí je dostat z rádiusového wallridu rychlost na ressi funbox. Za tu dobu co jsem u Michala byl, tak jsem viděl jen pár lidí, kteří  funbox dolétli až do dopadu, takže začátečníci si na své moc nepřijdou. 
 Pro mě to bylo po dirt/trailsovém létě zase něco jiného a dalo mi to zase další zkušenost. Teď už se ale podívejte, jak jsme si ještě s Danem Milerem a jeho partou dobře zajezdili. 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 One of the other trips supported by ProSport was in Hradec Králové. We visited Michael Beran in Hradec Králové hangar. We also wanted to know how is Michael actually feeling after injury.

 Hangar is located in Hradec Králové airport, where is also placed the recently re-opened Monkey camp. Hangar serves to Michal especially to train out of season (training center). 
 There you will find a large ressi funbox with ressi spine, ressi radius on both sides of a large foampit. This is guaranteed paradise for park rider! I also enjoyed riding there and after year jumped into the foam in order to train some combinations. Radiuses are very pleasant and carry to great heights. 
 Probably one of the hardest things is to get the speed from radius wallride to ressi funbox. I saw only a few people who flew up the funbox up to the landing during the time spent at Michael's - so not much suitable for beginners. 
 After dirt / trails summer it was something else for me and it gave me again the further experience. But now lets look, how I enjoy riding with Dan Miler and his crew.





































Žádné komentáře:

Okomentovat