úterý 11. března 2014

Welcome to sunny Barcelona part. 1



Už skoro měsíc se pohybuji na španělské půdě Barcelony, kam jsem se vydal za přípravou na sezónu, ale taky hlavně natočit svůj nový edit o který se postará Adam Štrojsa.
Počasí je tu víceméně dobré, až na prudký vítr od moře, při kterém se nedá až tolik jezdit.


Vítr ustává před západem, takže se dá jezdit tak dobrou hodinu denně. Trails spotů tu není moc, ale jeden jsem si tu oblíbil a jsou jím trailsy nesoucí název Lloret trails vzdálené 40 min od místa kde bydlím. Lokálové jsou v pohodě a celková atmosféra je tam super. Místo se nachází v malém lesíku připomínající Austinský 9th streets.Další spot La poma. Je takový lepší dirt park. Nachází se zde velký molitan, 4x trať, slopestyle a dirty. Dirty jsou spíš postavené pro mtb ridery, které tam trénují jak diví, takže nic moc až tak pro mě. Vzhledem k tomu že tu není moc dobrých spotů, tak na La pomě jezdím taky. Navštívil jsem tu i betonový park v Mataro blízko od místa, kde bydlím.

Poslední dva týdny věnuji natáčení zmiňovaného nového editu za podpory mích sponzorů Vans, Shadow conspiracy, Tbb-bike, Prosport a Drift Czech.

Letím na kolo, takže se tu mějte a očekávejte další info z BCN tripu.


________________________________________________________________________________________________




I have been on the Barcelonian soil for nearly a month preparing myself for the new upcoming season but mainly I wanted to make my new edit with the help of Adam Strojsa. The weather is more or less alright if I don’t count in the swift breeze coming from the sea side which makes it almost impossible to ride.

 The wind stops just before the sunset which gives us a good hour of riding a day. There are not many trail spots but I grew fond of one named Lloret trails that are some fourty minutes far from my place. The locals are cool and the overall atmosphere is great. The spot is situated in a small forest reminding me of 9th streets of Austin. The next spot La poma. It is a tad better dirt park. There is a big foam pit, four tracks, slopestyle and dirts. The dirts are designed more for MTB riders who practise there like crazy – nothing for me. Given the fact that there are not many good spots, I ride in La Poma as well. I have also visited a concrete park in Mataro near the place I live.

 Last two weeks I have been occupied with making the edit I have already mentioned with the support of Vans, Shadow Conspiracy, Tbb-bike, Prosport and Drift Czech.

 I’m off to ride. Have a good one and stay tuned for another info from the BCN trip.






    Photo gallery:


























Žádné komentáře:

Okomentovat