čtvrtek 4. července 2013

Superweek! - Stráž, riding with stars

Před dvěma týdny začaly přípravy na Vans Vapenka jam. Dřelo se jak o život, ale hrozně jsme se těšili. 25.6. měli do Milevska totiž dorazit dvě zvučná jména, Chris Doyle a Corey Bohan!
 Nepřízeň počasí nám však naši velkou radost zkazila a v úterý celý den prolilo. Doufali jsme tedy, že se počasí umoudří, a že půjde akce přesunout alespoň na středu nebo čtvrtek.
Náhradní plán na úterý byl tedy jasný. Kde jinde se dá jezdit když prší, než ve Stráži. Jakmile jsme se dozvěděli, že je jasný i pro Doyla s Bohanem, sbalili jsme se s Dudem a Milanem, naložili po strop kola a techniku, a vyrazili směr Stráž.
Přijeli jsme celkem pozdě, asi okolo páté. Z Milevska je to přeci jen štreka.

Na místě už vidíme jak se na dirtech prohání obě hvězdy. Dáme si s nimi pět a jdeme taky jezdit. Rayen Navazio točí, všichni jezdí a baví se. Venku ale prší a je dost chladno. V ten den se mi i díky tomu nejezdilo moc dobře. Problémy se svaly, křeče atd.. Při 360 turndownu se mi sama otevírá ruka, nechápu! Při dopadu jsem měl velké štěstí, že jsem grip na poslední chvíli chytnul. Jdu si chvilku sednout, ostatní jezdí. Dudo sází na posledním 360 nofoot cancan, radost pohledět. Corey s Chrisem jezdí ještě chvilku vlaky. Na tyhle dva bych se dokázal koukat od rána do večera. Neskutečně kontrolované ježdění. Chris pak odjíždí směr Praha a já s Dušanem točíme pro Rayena Navazia a točí si nás i Corey. 
 Session končí, balíme, potvrzujeme to výborným kebabem a jedeme zpět směr Miláno. Přestalo i pršet, tak doufáme, že ve středu už na Vápence půjde jezdit a bude to stát za to.



Jak to ve středu dopadlo se dozvíte už brzy v dalším díle Superweeku!






































































Žádné komentáře:

Okomentovat